Servicii de transport Constanta - Otopeni
0720 337 7330744 644 333
Servicii
  DE ACASA la AEROPORT si de la AEROPORT direct ACASA !!! . ~ PRET 100 lei / pers ~. Va asteptam cu o programare in prealabil pentru cursele speciale Constanta - Otopeni . Transportul se face in siguranta si in timpul util astfel incat nu vor exista intarzieri nici la plecare si nici la destinatie. Flota noastra este formata din autocare mici ce respecta conditiile de siguranta si confort astfel incat calatoria dumneavoastra va fi una foarte placuta. Pentru transportul Constanta - aeroport Otopen i bagajele vor fi puse in remorca...

Asiguram transferul intre Constanta si aeroportul Otopeni din Bucuresti. Pentru calatorii de afaceri si turism Global Auto Travel va pune la dispozitie transferul rapid si in siguranta intre Constanta si aeroportul Otopeni. Transferul de la aeroport la locatie presupune o rezervare si in functie de disponibilitate si de grup putem asigura orice tip de transfer de la aeroportul Otopeni la Constanta.

Transportul privat intre Constanta si Otopeni sau Constanta si Bucuresti este un serviciu exclusivist dedicat peroanelor ce nu dorect sa calatoreasca cu microbuzul. Va punem la dispozitie limousine Mecedez Benz E Klasse si VW Passat  cu soferi experimentati. Astfel transportul dumneavoastra se va realiza in conditii de maxim a siguranta.   Flota noastra mai contine si alte autoturisme pentru transportul privat. Desi ruta uzuala de transport este Constanta - Otopeni , putem asigura transport in orice localitate din tara.